Black Apocrypha: päälliköt

EI-JULKINEN muiden Abyssin pelien tai Rising Apocryphan pelaajille.

EI-JULKINEN jos hahmo on vielä koeajalla (eli ei vielä ole esitelty perheyhteisön lapsille, ei tunne työnantajia kuin etunimeltä jne).

Perheyrityksen päätöspöydässä istuu yleensä korkeintaan kuusi ihmistä neljästä perheestä. Tässä on lyhyt kuvaus heistä.

Gerhard Jaeger on ammatiltaan sijoittaja, ja päätöspöydän puheenjohtaja, vaikka muodollista johtajaa ei päälliköillä olekaan. Hän on lähes 60-vuotiaana päällystön vanhin. Hän on alkujaan saksalainen, ja hänellä on huomattava omaisuus - oletettavasti pari sataa miljoonaa puntaa. Gerhard on rauhallinen ja maltillinen mies, joka ei korota ääntään eikä hermostu. Myös varsin ystävällinen, huolimatta rahamäärästään ei tosiaankaan mittaa kaikkea rahassa. Sijoittajalla on nuorempi vaimo, Claire Lockhart Jaeger, joka ei tunnu lainkaan olevan mukana perheyrityksen toiminnassa. Perheellä on 15-vuotias tytär Melanie, ja vaimo odottaa pariskunnan toista lasta.

Maggie Vanderhoof on 45-vuotias seurapiirirouva, edelleen hyvin kaunis ja tyylikäs nainen, ja todellinen mestari tiedonhankinnassa. Hyvin taitava käsittelemään ihmisiä, ei erityisen moraalinen. Utelias, rohkea, on yksi äänekkäimmistä ja idearikkaimmista päälliköistä. Alunperin kotoisin New Yorkista, teknisesti kai juutalainen.

Ewan Sutherland on Maggien puoliso, viisikymppinen insin√∂√∂ri, sosiaaliset taidot vähän mitä sattuu. Skotlantilainen, hyvin hiljainen, harvoin ottaa kantaa mihink√§√§n mutta kuuntelee kyll√§ mit√§ p√§√§t√∂ksi√§ tehd√§√§n. Pit√§√§ vaimonsa puolta jos puhuu. Ewanilla ja Maggiella on 17-vuotias poika, Simon (pelaja Mike)

Alexander Maxfield on 50-vuotias entinen sotilas. Toinen äänekkäimmistä päälliköistä, asioihin tarttuva ja nopeita päätöksiä tekevä, selkeä henkilökohtainen moraali. Usein napit vastakkain Maggien kanssa. Puoliso kuollut 1986. Englantilainen, 16-vuotias poika Cameron (Cam, pelaaja JD).

Mihail Levinsky on 50-vuotias venäjänjuutalainen entinen maagi ja nykyään asiantuntija maagisissa asioissa. Varovainen lähes paranoidiksi asti, vastustaa kaikkea riskialtista, usein esittää hyvin pessimistisiä näkemyksiä siitä, mitä saattaa tapahtua.

Yelizaveta Levinsky on Mihailin puoliso, joka osallistuu selvästi miestään vähemmän perheyrityksen toimintaan mutta tosinaan on kuitenkin paikalla. Jelizavetalla ja Mihaililla on 16-vuotias tytär Alexandra (Kaisa) ja 14-vuotias poika Yakov, sekä venäjänsinisiä kissoja

Päällikköjen ja näiden lasten lisäksi perheyhteisöön kuuluu muutamia muita jäseniä, jotka eivät varsinaisesti ole spesialisteja eivätkä todellakaan kulje kentällä, mutta jotka tietävät suunnilleen mistä yhteisössä on kysymys ja joilta ei juuri salaisuuksia tarvitse pidellä.

Tohtori Beverleigh Delbridge on yhteisön lääkäri, joka hoitaa kyselemättä lasten mahataudit, spesialistien ampumahaavat ja demonien ruumiinavauksetkin. Hän tietää aika paljon yhteisön puuhista, vaikka joskus onkin sitä mieltä että tästä on hänelle vain harmia. Vähästä hätkähtämätön. 40, englantilainen, eronnut.

Becky O'Shea on perheyrityksen asianajaja ja Caution Ltd:n toimitusjohtaja. Hän tietää vain murto-osan firman koko kuviosta, eikä hänelle juuri arkaluontoista tietoa uskota; sitävastoin hän on juuri se ihminen jolle kannattaa soittaa kun tarvitsee yllättäen autoa, käteistä tai informaatiota. Ei ilmeisesti nuku koskaan. 40, naimisissa.

Roolipelaaja