Black Apocryphan hahmot ja tausta

EI-JULKINEN muiden Abyssin pelien tai Rising Apocryphan pelaajille.

tarinamme sankarit

Castor Jaga - angolalainen ex-sotilas, synt. 1960. Toimi palkkasoturina Afrikassa 70- ja 80-luvulla, ja ansaitsi mukavan elannon, mutta lopulta joutui olosuhteiden uhrina pakenemaan. Törmäsi Zairessa erääseen päällikköön 1992, ja tuli tämän värväämäksi. Päätyi kenttäjohtajaksi, spesialisteista vanhin. Kaksimetrinen järkäle mieheksi. Karismaattinen, lähes luonnonvoiman pysäyttämättömyyden omistava kapteeni, jota koko joukkue olisi seurannut palavaan taloon ja vetänyt oven perässään kiinni. Kiivas ja joidenkin mielestä pelottavakin luonne, mutta tiukkasanaisuudestaan huolimatta aina harkitseva ja varovainen. Menehtyi kesällä 1999.

Sam Justin Cooley - amerikkalainen yksityisetsivä ja onnenonkija, synt. 1964. Pikkunilkki ja seikkailija, joka värvättiin 1990 mutta konkreettisemmin tuli mukaan kuvioihin vasta samoihin aikoihin kuin Castorkin (1992). Menehtyi heroiinin yliannostukseen 1994. Palasi vuonna 2000 vähäisempänä demonina?

Jeffrey O'Sullivan - amerikanirlantilainen tunnustelija, synt. 1969. Matalatasoinen psionikko, joka näkee asioita joita muut eivät näe. Liittyi ryhmään 1994. Oli mukana kesän 1999 katastrofissa, nykyinen kenttäjohtaja. Pelaaja Tommi.

Piet Sonnefeld - hollantilainen kuljetusvälinespesialisti, synt. 1970. Osaa ajaa, lentää tai muuten ohjata melkein mitä tahansa potkulaudasta jumbojettiin tai trukista Titaniciin. Otti nuorena yhteen pimeiden voimien kanssa Intiassa, ja sikäläinen guru opetti hänelle jonkin verran erikoista illuusiomagiaa. Liittyi joukkueeseen 1995. Puhuu sujuvasti monia kieliä, tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa. Vältti kesän 1999 katastrofin olemalla tuolloin etujoukon ulkopuolella. Pelaaja Riku.

Teodora Serrão - portugalilainen itseoppinut teknomaagi, synt. 1972. Lissabonin katujen kasvatti, entinen auto- ja elektroniikkavaras, joka leikki kissaa ja hiirtä itseään suurempien voimien kanssa, värvättiin 1996. Nopeaälyinen, hyväntuulinen, punkkari-look, tosin taipuvainen alkoholin ja huumeiden liikakäyttöön ja itsetuhoisiin puuskiin aineissa ollessaan. Monien päälliköiden lasten mielestä "tosi siisti tyyppi". Menehtyi kesällä 1999.

Antonia "Toni" Moreau - ranskalainen maagi, synt. 1968. Henkilökohtainen historia hämärä, hallitsee monen lajin taikuutta, värvättiin loppuvuodesta 1996. Mukana kesän 1999 katastrofissa. Pelaaja Satu.

Kjeld Fetterlein - tanskalainen syntetisaattorimuusikko, synt. 1970. Eideetikko ja lähes autistinen nero sekä muistihirviö, tulkki ja ihmistietokone, fyysisesti näennäisen heikko ja hauras, mutta hyvin nopeat refleksit ja lähes fakiirimainen oman kehonsa hallinnassa. Joutui 1993 ongelmiin Helvetin voimien kanssa, voitti vähäisemmän demonin arvoituspelissä ja pakeni tämän kostoa maan alle. Kontakti vuodesta päällikköihin 1995, mukaan spesialistiryhmään 1998. Eristäytyvä ja hyvin vaikea nuori mies, jolla ei ollut juuri lainkaan sosiaalisia taitoja. Menehtyi kesällä 1999.

Morgan Fenmore - newyorkilainen nosferatu, synt. 1975. Hyvin voimakas ja nopea lähitaistelukone, lyhyt pinna. Saapui mukaan kuvioihin jouluna 1999. Pelaaja Heta.

Juniko Elfving - japanilainen kyborgi ja elektroniikkaspesialisti, jonka kehon sisällä on mitä erikoisimpia liittimiä. V√§rv√§ttiin kev√§√§ll√§ 2000 (ensiesiintyminen #16), poistui kentt√§teht√§vist√§ kes√§ll√§ 2000 (#26). Pelaaja Taika.

 

historia

Vuosille 1990 - 1999 (pahasti kesken)

Keväällä 1990 päälliköt palkkasivat ensimmäisen varsinaisen spesialistinsa. Tämä oli Sam Justin Cooley -niminen seikkailija ja yksityisetsivä, jolla oli myös kokemusta yliluonnollisista asioista. Alunperin hän toimi perhelääkäri Delbridgen henkivartijana erään välikohtauksen jälkeen, mutta hänen työnsä jatkui vielä tämän jälkeenkin. Osana työtä Sam oli mm. Saudi-Arabiassa alkuvuodesta 1991 tutkimassa joitakin Persianlahden sotaan liittyviä asioita päälliköiden laskuun.

1992 Alexander palkkasi Castor Jagan, ensin keikkaluonteisesti palkkasotilaan työhön mutta keikan päätyttyä pysyvämmin. Jaga oli osoittanut kykynsä heti ensimmäisellä tehtävällä, jonka tavoite oli ollut etsiä aikaporttia mutta joka olikin vain päättynyt tutkimusretkeksi jonnekin Helvetin ulkoreunoille. Mukana tällä retkellä oli myös Sam.

1993 Alexander, Sam ja Castor tekivät ekskursion Kairoon kaapatakseen sieltä mukaan kaksi azghoulia. Mihail oli selvittänyt näiden käskysanat, ja yhteisö oli arvellut, että azghoulien hankkiminen "varmuuden vuoksi" käyttämiseen olisi hyvä ajatus. Azghoulien ryöstö onnistui, ja ne saatiin tottelemaan vähällä vaivalla. Ne sijoitettiin varastoon ?jossain päin Lontoota. Niitä ei uskallettu arkikäyttöön ottaa, vaan niitä säilytettiin pahan päivän varalla. Jotain operaatiota yritettiin suorittaa myös Los Angelesissa lokakuussa, mutta tästä ei jäänyt käteen mitään hyödyllistä.

1994 Jay O'Sullivan liittyy joukkueeseen. Spesialistit Transylvaniassa (Romaniassa) ratkomassa perheen sikäläisten maagituttavien ongelmia. Saman vuoden lopulla Sam Justin Cooley menehtyy heroiinin yliannostukseen.

1995 Piet Sonnefeld liittyy joukkueeseen. Spesialistit käyvät Portugalissa tuhoamassa Diego Prazeres -nimisen maagin ja tämän lemmikkidemonin purkaakseen kirouksen, jonka nämä olivat langettaneet Teodora Serrão -nimisen teknomaagin päälle. Teodora liittyy ryhmään alkuvuodesta 1996.

Toni Moreau saapuu ryhmään syksyllä 1996.

(kesällä 1999 tapahtui katastrofi, jossa puolet silloisesta ryhmästä kuolivat, ja toimintaan ollaan palaamassa vasta nyt, pelin alkuhetkellä eli loppuvuodesta 1999)


Roolipelaaja