Etusivu
Päähenkilö
Henkilöt
Kronikka

Palaute
Alainia

Kronikassa pelaajan kommentit on kirjoitettu tekstin sivuun. Pelinjohtajan huomiot on kirjoitettu vihreällä. Jos tämä teksti ei näy vihreänä, selaimesi ei ymmärrä stylesheettejä oikein.

Muidenkin pelaajien kommentteja voidaan liittää kronikkaan. Jos tahdot kommentoida jotakin lukua, mailaa. Pidätän oikeuden valikoida julkaistavat kommentit.

Tähän mennessä sivusto on toiminut parhaiten Mozillalla sekä Operalla (W2K ja Mac), tyydyttävästi Macin IE:llä, ja välttävästi PC:n IE:llä ja Netscape 4.x:llä. Eivät taida tajuta läpinäkyviä kuvia ja stylesheettejä.

Lordi Alistair Dernthai oli hahmoni Alainia-peleissä vuodesta 1995 vuoteen 1999. Tässä ajassa ehdin pelata häntä kuudessa livepelissä sekä pitkässä pöytäroolipelikampanjassa.

Hahmon toisen livepeliesiintymisen jälkeen alkaneen roolipelikampanjan ajan pidin kirjaa pelien tapahtumista, ja vähitellen kirjoittelin niitä lordin omien muistiinpanojen muotoon. Näistä muistiinpanoista syntyi tämä herooinen eepos, joka kattaa ajallisesti suuren osan ensimmäistä Alainia-kampanjaa.

Pyrin kirjoittamaan Alistairin kokemuksia uskollisena arvon lordin omalle kirjoitustyylille. Johtuen hahmoni melkoisen suuresta egosta ja mahtipontisesta maailmankuvasta teksti on usein todella pateettista, melkeinpä korniuteen asti. En väitä olevani itse muutenkaan erinomainen proosan kirjoittaja, joten mitään maailmankirjallisuuden merkkiteosta täältä on turha hakea.

Copyrighteista

Vaikka kronikan tekstin on kirjoittanut Dare Talvitie, se perustuu ja viittaa Alainia-roolipelikampanjaan, joka on (C) Karhun Kilta, Alainia Studios tai Tero Mäntylä. Sivuilla esiintyvät valokuvat (C) kuvien ottajat (yleensä Jami Jokinen tai Ilmari Vauras)

Alainia-pöytäropekampanjassa pelinjohtajana toimi Tero Mäntylä.