Rising Apocrypha: tuttavat

EI-JULKINEN muiden Abyssin kampanjoiden tai Black Apocryphan pelaajille.

1. perhetuttuja

Vanhemmilla on koko joukko erilaisia erikoisia palkollisia. Jotkut heistä ovat läheisiä yhteisölle, jotkut etäisiä. Jotkut ovat kiinnostavia, jotkut tylsiä.

Jo useiden vuosien ajan perheiden palkollisista koostuva joukkue on juossut ympäri maailmaa tekemässä "agenttihommia" vanhemmille, tai näin ainakin yleisesti oletetaan. Nämä agentit eivät työstään juuri puhu, mutta selvästi he ovat sillä ansainnet paikan perheyhteisössä, ja ainakin heidät aina kutsutaan yhteisiin tapahtumiin. Monesti he tulevatkin.

Sam Justin Cooley oli 90-luvun alussa perheyhteisöön kuulunut nuori yksityisetsivä. Hän jäi useimmille vähän etäiseksi, ja hän menehtyi 1994 heroiinin yliannostukseen.

Castor Jaga oli 1992 yhteisön palkolliseksi tullut afrikkalainen palkkasoturi. Kaksimetrinen musta kaveri ei ollut työnantajiensa lapsia kohtaan koskaan erityisen sosiaalinen, jos nyt ei töykeäkään. Pelottavan ja vaikuttavan vaikutelman hän kyllä antoi. Hän ja hänen tyttöystävänsä Pauline kuuluivat ehdottomasti perheyhteisöön. Castorin työ oli ilmeisesti toimia perheen agenttijoukkueen johtajana. Hän kuoli kesällä 1999 kentällä.

Jeffrey "Jay" O'Sullivan (Tommi) on 1994 kuvioihin mukaan tullut amerikanirlantilainen, nykyään n. 30v. Iso, hyväntuulinen tyyppi, muttei mikään järjen jättiläinen.

Hollantilainen Piet Sonnefeld (Riku) on palkattu 1995, ja hän on palkollisista sosiaalisimpia. Piet osaa ajaa melkein mitä tahansa kulkuneuvoja, ja sitkeä huhu (tai jo kauan sitten vanhentunut vitsi) väittää, että hänellä on tallissaan näkymätön pakettiauto. Hän ei itse suostu kumoamaan tätä väitettä. Ikä 30.

Teodora Serrão oli portugalilainen 25-vuotias punkkari, joka oli ilmeisesti ainakin taitava murtovaras. Hän saapui kuvioihin 1996, ja tuli mutkattomasti toimeen pomojensa lasten kanssa. Oli yleinen salaisuus, että häneltä sai tarvittaessa viinaa, tupakkaa tai huumeita, eikä ollut vaaraa, että sana tästä kulkisi vanhemmille. Kaikkien vanhemmat eivät pitäneet Teodorasta, mutta joka tapauksessa hän kuului yhteisöön, ja oli varmaan joillekin lapsille hyvin tervetullut "hullu täti". Teodora kuoli kesällä 1999 kentällä.

Toni Moreau (Satu) on ranskalainen penseän oloinen nainen, josta kukaan ei tiedä paljoa. Häntä alkoi näkyä loppuvuodesta '96, mutta hän on aina pysytellyt vähän etäisenä, tosin Levinskyillä hän toisinaan vierailee pitkillä keskusteluilla Mihailin kanssa.

Kjeld Fetterlein oli tanskalainen seipäänniellyt 25-30 -vuotias kundi, joka käytti aina pukua, puhui kuin tietosanakirja ja oli useimpien mielestä suunnilleen yhtä kiinnostava. Hänkään ei juuri yrittänyt kontaktia nuorempiin ottaa. Hän kuoli kesällä 1999.

Morgan Fenmore saapui keväällä 2000. Hän on nosferatu ja kotoisin Yhdysvalloista, mutta paljon muuta hänestä ei tiedetäkään. Hän vaikuttaa noin 20-vuotiaalta, mutta nosferatujen ikää on kai vaikea arvioida? Enimmäkseen Morgan pysyttelee omissa oloissaan.

Kuten ylläolevasta käy ilmi, kesällä 1999 tapahtui jossain Itä-Euroopassa katastrofi, jossa kolme perheen palkollista (ikuisuuden mukana ollut Castor, sekä Teodora ja Kjeld) kuoli. Tarkkoja yksityiskohtia ei kukaan ole saanut aikuisista irti, mutta huhut kertovat, että jokin agenttioperaatio meni pahasti pieleen. Syksyn 1999 ajan perheet eivät olekaan kai agenttihommia teettäneet.

Tohtori Beverleigh Delbridge ei ole mikään agentti. Sen sijaan hän on jo kymmenen vuoden ajan ollut perhelääkäri koko yhteisölle. Delbridge tietää, että teillä asiat ovat hieman erikoisesti, mutta hän ei silti välttämättä aina ole samaa mieltä vanhempienne kanssa kaikesta. Delbridge on ystävällinen mutta tiukka nainen, joka on kyllä ilo nähdä silloin kun vatsatauti raivoaa mutta jonka kanssa ei taatusti jaksa puhua koulumenestyksestään perheen juhlissa. Englantilainen, eronnut.

Becky O'Shea on perheyrityksen asianajaja ja Caution Ltd:n toimitusjohtaja. Häntä näkyy pääasiassa perheen juhlissa, joskin tällä hetkellä hän toimii pakollisena aikuisena myös eMotion-yrityksessä. Ei ilmeisesti nuku koskaan. Englantilainen, 40, naimisissa.


Roolipelaaja