Rising Apocryphan hahmot

EI-JULKINEN muiden Abyssin kampanjoiden tai Black Apocryphan pelaajille.

1. johdanto

Jo pienestä pitäen olet ollut tietoinen siitä, että kotinne on hieman erilainen kuin kavereiden kodit, jotenkin. Oli vähän vaikea sanoa mistä tämä johtui - ehkä siitä, että sinulla oli kotona niin erilaisia sääntöjä kuin muilla, ja että niin monet asiat olivat salaisuuksia. Ehkä sinun vanhempasi eivät koskaan kertoneet sinulle, että mörköjä ei ollut olemassa, vaan opettivat sinua sen sijaan suojautumaan niiltä. Ehkä teillä ei koskaan saanut katsoa televisiota eikä kukaan kaverisi saanut tuoda sisään mitään elektronisia laitteita. Ehkä "tzakidiel" oli pahempi kirosana kuin "vittu". Ehkä isällä oli rynnäkkökivääri ja kranaatteja.

Vanhempasi (jos molemmat olivat elossa) olivat historialtaan outoja, vaikka he eivät tuoneetkaan tätä ilmi perhepiirin ulkopuolella. Vähitellen opit, että he eivät uskoneet oikeastaan mihinkään niistä asioista joita kaikki muut pitivät selviöinä, ja että tämä johtui siitä, että he olivat nähneet maailmasta puolia joita monet muut eivät olleet nähneet. He uskoivat salaseuroihin, hirviöihin, magiaan, demoneihin, mustiin helikoptereihin, hallituksen salajuoniin, ufoihin. Heillä saattoi jopa olla todisteita uskomuksilleen.

Mahdollisesti he olivat sinusta makeita. Todennäköisemmin he olivat sinusta tylsiä. Kenties olit sitä mieltä, että he olivat järjiltään. He olivat kuitenkin sinun vanhempasi, etkä tahtonut kavereidesi tajuavan heidän outouttaan. Joko uskoit, kun he sanoivat maailman olevan vaarallinen paikka, tai sitten häpesit heitä liikaa paljastaaksesi kenellekään heidän olevan sekaisin.

Rahaa heillä kuitenkin oli, ja vaikutusvaltaa.

2. hahmojen vanhemmista

1970-luvun lopussa ja 1980-luvun alussa teinihahmojen sieltä ja täältä kotoisin olevat vanhemmat olivat vastentahtoisia seikkailijoita, jotka tempautuivat mukaan vaarallisiin ja yliluonnollisiin selkkauksiin ( Saksassa, Ruhrin alueella ?? ). Nämä tapahtumat muuttivat heidän elämäänsä siinä määrin, etteivät he enää koskaan olleet aivan tarkalleen normaaleja.

Jotkut heistä onnistuivat muuttamaan koettujen kauhujen kautta saadut opetukset maailmasta rahaksi. 20 vuotta myöhemmin heillä kaikilla on juuri niin paljon omaisuutta kuin he haluavat - ainakin muutamia miljoonia puntia, enemmän ylläpitäminen vaatii jo työtä. He ovat kaikki muuttaneet asumaan Lontooseen, voidakseen pitää yhteyttä toisiinsa. Monet heistä ovat edelleen kiinnostuneet salaisuuksista, joihin he ovat koskettaneet, ja jatkavat niiden esiin kaivamista. He eivät enää tee sitä itse, vaan käyttävät palkollisia tähän.

Heillä itsellään on nyt perheet, ja enemmänkin - perheyhteisö, "tämä meidän juttu". Yhteiset kokemukset ovat muodostaneet vanhemmista melko tiiviin joukkueen, joka luottaa omiinsa ja vain heihin. Heidän lapsensa ja heidän palkkaamansa asiantuntijat ovat heidän väkeään, muut ovat ulkopuolisia ja sellaisina joko tietämättömiä tai suorastaan vaarallisia.

3. perheet

Jaegerien isä Gerhard on saksalainen monimiljonääri, ylivoimaisesti rikkain kaikista yhteisöön kuuluvista. Hänellä on varmasti kymmenien miljoonien puntien omaisuus. Hän on melkein kuusikymppisenä yhteisön vanhin, tosin hänen vaimonsa Claire Lockhart Jaeger on huomattavasti nuorempi. Perheellä on juuri 16 täyttänyt tytär Melanie (pelaaja Suvi) ja aivan vastikään rouva on alkanut monien yllätykseksi odottaa pariskunnan toista lasta.


Melanie

Claire

Gerhard

Vanderhoof-Sutherlandien isä on insinööri Ewan Sutherland ja äiti kolumnisti ja kirjailija Maggie Vanderhoof. 17-vuotiasta poikaa (Simon) pelaa Mike. Isä on hiljainen hissukka, äiti taas yli nelikymmenvuotiaanakin häkellyttävän kaunis ja vaikutusvaltainen seurapiirivaikuttaja, jolla on teinipoikien mielikuvitusta kutkuttava tapa ottaa takapihallaan aurinkoa yläosattomissa. Äiti on selvästi tämän perheen pää. Ewan on skotti, Maggie taas alunperin kotoisin New Yorkista.


Simon

Maggie

Ewan

Levinskyt ovat Mihail ja Yelizaveta. Viisikymppisellä, Neuvostoliitosta 70-luvulla länteen loikanneella venäjänjuutalaisella pariskunnalla on kaksi lasta (tytär Alexandra, 16, pelaaja Kaisa, poika Yakov on 13) ja venäjänsinisiä kissoja. Sivistyneitä ja kohteliaan etäisiä, mutta toisaalta järjestävät perheyhteisölle juhlia (tosin enemmän hienostojuhlia kuin mitään bileitä). Antiikkiarvioijaisä pelaa shakkia ja tiedetään, että hän on joskus ollut maagi.


Alexandra

Yakov

Yelizaveta

Mihail

Maxfieldin perheen pää on entinen sotilas Alexander Manfield. Hän on tiukka, sotilaallinen, ankara, vähäpuheinen ja etäinen mies, joka keskittyy perheyrityksen ylläpitämiseen. Kotona on paljon aseita. Alexanderin vaimo Gillian on kuollut syöpään 1986. Poika Cam (Cameron, pelaaja JD) on 16.


Cam

Alexander

4. arkea

Perheet asuvat Lontoon suunnilleen toiseksi yläluokkaisimmalla alueella - Maida Valessa, St. John's Woodissa ja Regent's Parkissa. Seutu on hyvin kansainvälistä, ja naapureina on diplomaatteja, kuuluisuuksia sekä muita monimiljonäärejä. (St. John's Woodissa asuvat mm. Paul McCartney ja Ewan McGregor; legendaarinen Abbey Roadin studio sijaitsee myös tällä seudulla.)

Perheiden lapset käyvät valikoituja eliittikouluja. Koko katrasta juoksutetaan varmaankin Dulwichissa sijaitsevassa Alleyn's Schoolissa (jonne on 10 kilometriä linnuntietä, ja jonne pitää varmaan mennä autolla joka aamu). Kyseessä on yksi valtakunnan parhaita yhteisopetuksellisia yksityiskouluja. Käytössä ovat koulupuvut ja asenne on sopivan painekattilamainen. "10% of our graduates go on straight to Oxford or Cambridge."

Lisätietoa koulusta

Tärkeitä ikärajoja teini-ikäisten elämässä:


Roolipelaaja