Missäs niitä pelejä on vedetty?

- pahaa ja armotonta pelinjohdollista eurosentrismiä

Olen pelauttanut lähes yksinomaan nykyajassa (tai ainakin Maapallolla) vuodesta 1988. Tässä on luetteloa paikoista joihin pelit ovat sijoittuneet, ja vielä tärkeämmin joissa ne eivät ole vielä käyneet. Mukana ovat sekä ropet että ne livepelit jotka ovat olleet merkittävältä osin kirjoittamiani.

Vihreällä on merkitty maat tai osavaltiot, jotka ovat toimineet kokonaisen kampanjan keskuspaikkoina. Vaaleansinisissä peli on käynyt, kirjattuna vain ensimmäinen peli joka alueella vieraili.

Jotta kartalle pääsisi paikassa on todella täytynyt tapahtua jotain pelisisältöä, pelkkä "ajatte tuhat kilometriä neljän osavaltion halki" ei riitä. Lasken tässä kaikki ne paikat joissa on ollut edes minimimäärä paikallista luonnetta tai tutkimustyötä, ja olen diskannut kaikki kerrat joissa kuvattu paikka on ollut puutteellisen taustatutkimuksen vuoksi aivan täydellisesti päin helvettiä, ihan artistic licensenkin tuolla puolen. Tämän vuoksi kaikki ennen vuotta 1988 on jätetty ulkopuolelle, koska tuolloin tutkimus oli luokkaa "jaha tollainenkin paikka on olemassa, okei, ootte nyt siellä, mitä teette?"

(Karttapalvelun tarjosi amMap. Mur. Tyhmässä kartassa ei erotu kaupunkivaltiot tai muut kääpiöt.)


This application is created by interactive maps.
You can also have your visited states map on your site.

If you see this message, you need to upgrade your flash player.

Roolipelaaja