TRINITY

Oikea nimi: Robert William Brody
Syntynyt: 1939, Mobile, Alabama, USA
Asuinpaikka: Dallas, Teksas, USA
Siviilisääty: Naimisissa
Omaisuus: emme paljasta

Ulkopuolinen kuvaus: "Elävä legenda... hän toi supersankarit takaisin unohduksesta suurempaan suosioon ja julkisuuteen kuin koskaan aiemmin... Punaniskajuntti, jolle on siunaantunut supervoimia; kaikkien teksasilaisääliöiden suojeluspyhimys... Urhea ja tinkimätön mies, joka ei pelkää seistä sanansa takana ja puolustaa sitä mihin uskoo..."

Sitaatti: "Oletkohan nyt miettinyt, mitä tuostakin seuraisi?"

Robert William Brody, Trinity

Pelitekniikka: Robert William Brody, aka Trinity

Voima
Nopeus
Tarkkuus
Kestävyys
Aistit
Tahto
 
7 (1 tonni)
5 (8m/kierros)
5
8
6
6

Kunto: 13

Yliluonnolliset voimat

Vahingoittumattomuus. Trinityn keho on paljon normaalia kestävämpi ja toimii 6 pisteen panssarina kaikkia hyökkäyksiä vastaan.

Paraneminen. Trinity paranee ajan myötä täysin käytännössä mistä tahansa vammoista täyteen kuntoon. Hän ei liioin tunnu vanhenevan samalla tavoin kuin useimmat ihmiset.

Lentokyky. Trinity osaa lentää luomalla ympärilleen telekineettisen suihkuvirtauksen. Hänen maksiminopeutensa on 50 km/h (tämä vastaisi Nopeus 7:ää, kuitenkaan hänen refleksinsä eivät ole näin nopeat, joten väistäessään tai toimintajärjestystä määrittäessään hän käyttää normaalia Nopeus 5:ä), joka väsyttää häntä kuin pikajuokseminen. Noin 20km/h lento väsyttää kuten käveleminen. Hän osaa leijua paikallaan tai liikkua hyvin hitaasti. Lentäessään hän jaksaa kantaa noin tonnin verran painoa, mutta maksiminopeus on tuolloin hyvin pieni.

Ääni. Trinityn ääni on huomattavan voimakas ja kantava. Sillä on lisäksi matalatahoinen hypnoottinen vaikutus 30m säteellä. Tuolloin kaikki äänen kuulevat joutuvat heittämään Tahto vs. Tahto -heiton; jos he epäonnistuvat, he toimivat kuten käsketään korkeintaan viiden kierroksen ajan (mikäli Trinity lopettaa puhumisen, voimakkain vaikutus haihtuu kierrosta myöhemmin). Toimet, jotka olisivat kohteen luonteen tai tavoitteiden vastaisia, antavat kohteelle +2 Tahtoon vastustamista varten; toimet, joita kohde ei normaalisti uneksisikaan tekevänsä ovat mahdottomia aikaansaada.

Taidot Englanti, Lähitaistelu 6, Tuliaseet 6, Taloustiede 4, Taktiikka 3, Suhdetoiminta 4