Amber

Oikea nimi: Michi La Rue
Syntynyt: Montreal, Kanada?
Asuinpaikka: ei tiedossa
Siviilisääty: Naimaton
Omaisuus: ei tiedossa

Ulkopuolinen kuvaus: "Nuori mutta hyvin kokenut ja kyvykäs pelastustyöntekijä... työnarkomaani, joka ei koskaan nuku..."

Michi La Rue, Amber

Pelitekniikka: Michi La Rue, aka Amber

Voima
Nopeus
Tarkkuus
Kestävyys
Aistit
Tahto
 
2 (20kg)
4 (5m/s)
4
5
5
4

Kunto: 7

Yliluonnolliset voimat

Sähkönhallinta. Amber pystyy absorboimaan itseensä sähkövirtaa ja purkamaan sitä. Peliteknisesti hänessä voi olla varattuna 60 pistettä energiaa, jota hän voi purkaa korkeintaan 8 pisteen tehoisissa iskuissa. Amber imee tavallisesti kaiken itseensä kohdistuvan sähkön (ellit toisin tahdo). 60 pisteen varannon yli menevä osa purkautuu ympäristöön kipinöinä ja sähköiskuina. Verkkovirrasta latautumalla Amber täydentää varastojaan 3 pistettä/kierros.
Varausta voi purkaa joko koskettamalla tai lyhyen kantaman päähän salamoina: kantama riippuu kohteen varauksesta. Vahvasti positiivisesti varattu metalliesine vetää salaman puoleensa 20 metrin päästä (tällaiseen osumiseen saat+2 Tarkkuuteesi); normaalisti ihmiseen salama yltää vain pari metriä (jos hänet on eristetty, esim. kumipuvussa, lentää tms, häntä täytyy kosketettaa).
Voiman hienosäätö on huomattava: jotakuta kosketettaessa voi määrätä, paljonko vahinkoa tahtoo hänelle aiheuttaa (jos tahtoo yrittää kriittistä osumaa ja tuplavahinkoa johonkuhun johon jo kosketat, on tehtävä normaali kykytesti, tosin siihen tulee +2 Tarkkuuteen). Amber voi myös käyttää laitteita kyvyllään syöttämällä näille juuri näiden tarvitseman määrän virtaa.
Amber pystyy tarvittaessa toimimaan varsin tehokkaasti absorboimallaan varauksella. Hänen unen ja ravinnosta saatavan energian tarpeensa on tämän johdosta huomattavasti normaalia pienempi.

Toleranssi. 10 pisteen vahingoittumattomuus sähköön pohjautuvia hyökkäyksiä vastaan.

Taidot
Ensiapu, englanti, ranska, japani