Kuolleiden kirjat

Tämä sivu on Abyssin virallinen vainajalaskenta. Yllättäen peleissäni tuppaa kuolemaan hahmoja, enimmäkseen NPC:iä, ja tänne on kirjattu vainajat kampanjoiden mukaan eriteltynä.

Olen laskenut kuolleiden joukkoon ainoastaan hahmot, joista on ollut olemassa hahmolomake hahmotietokannassani. Pelkkä nimi ja naama ei vielä oikeuta tänne pääsemiseen: tarvitaan indikaatio siitä, että hahmo on jollain tavoin kampanjan kannalta olennainen. Useimmat tänne päässeistä ovatkin siis olleet jonkinlaisia kampanjahahmoja.

Yllättäen tappavin kampanjani ei ole erikoisoperaatioihin keskittyvä Black Apocrypha, kovaotteisesta poliisitoiminnasta kertova Minneapolis Blues tai edes murhanhimoisten vampyyrien tarina Hallowed Be Thy Name. Voittajaksi selvisi ylivoimaisesti pasifistisista aktivisteista kertova Bedtime Stories, jossa hahmoja lahdattiin aivan järjettömiä määriä. Pelaajahahmot eivät kyseisessä pelissä edes surmanneet ketään, mutta monella tavalla he kyllä aiheuttivat kaikki tapahtuneet veriteot.

*: Livepelinä Ghost Express on erikoistapaus. Olen kelpuuttanut listalle kaikki kirjoitetut hahmot, jotka pelissä tai pelien välissä pääsivät hengestään. Kieltämättä tässä pelissä muutama hahmo jatkoi touhujaan vielä kuolemansa jälkeenkin, mutta laskin hahmon pysyvän poistumisen maan päältä kuolemaa vastaavaksi kohtaloksi.

Abyss * Roolipelaaja