Daren blogi kaikessa erinomaisuudessaan

Kokemuspisteet on saavuttanut tason 21. Tällä tasolla tulee +1 kiipeily-, tietotekniikka- ja kirjoittamistaitoihin. Vastaavasti edessä tulee olemaan vaativampia dunkkuja ja luultavasti hengähdystauon jälkeen apokalyptinen iso juoni alkaa taas kiihdyttää. Sosiaalisiin taitoihin ei vieläkään ole sijoitettu, mutta pandemian aikana niitä ei suuremmin tarvitakaan.

Sisältövaroitus: mustaa huumoria, kokemuspohjaisia mielenterveysongelmia, kiukuttelua pikkuasioista, väärinymmärryksiä ja suoranaisia valheita. Nimiä ei ole muutettu syyllisten tai syntipukkien suojelemiseksi.

Kokemuspisteiden salasanasuojaus (joka on välillä päällä ja välillä ei, riippuen jaksamisesta) on tarkoitettu hakukoneiden estämiseksi. Jos tunnet tekijän ("tunnet" tarkoittaa "tunnistaisit ulkonäöltä, olet joskus ehkä moikannut"), tervetuloa vaan. Tunnus on guest, salasana on karmavectorin sivuilta löytyvän ropekampanjan nimi, pienillä ja välilyönneittä.

Kokemuspisteiden sisartuote, Vankina sanatehtaassa, on spin-off päätarinastamme, ja toisin kuin täällä, siellä voi jopa kommentoida. Toisaalta se päivittyy varsin harvoin.

Viimeisin merkintä ( 26.09.23 )

Lähimenneisyys

Kesäkuu 2023: Kaikesta saa stressiä

Heinäkuu 2023: Sivistysvaltion raunioissa

Elokuu 2023: Epäkunnossa

Syyskuu 2023