"Seinälle!"

Seikkailija elää intensiivisiä kokemuksia varten. Hänellä on kroonisen tylsää ja hän hakee parannusta tähän tilaan elämyksistä. Hän mieluummin kuolee yrittäessään jotain hullua kuin elää turvallisesti mutta ikävystyttävästi. Seikkailija on varmaan nuorin ja tuorein persoonallisuuksista: kesti kauan ennenkuin hänen olemassaolonsa tunnustettiin ja vielä kauemmin, ennenkuin hän alkoi saada tilaa toteuttaa itseään.

Mikään ei ole liian älytön hanke Seikkailijalle. Hän rakastaa konkreettisia haasteita ja vaarallisia tilanteita, ja tahtoo kokeilla kaikkea mahdollista. Hänen harrastuksensa ovat fyysisiä ja luokiteltaisiin monien mielestä extreme-lajeiksi. Seinäkiipeilyn ja laskuvarjohyppelyn ohella Seikkailija nauttii myös sosiaalisesta villeydestä, ja haluaisi vikitellä sänkyyn jokaisen tytön ja pojan jonka näkee pelkästään kokeillakseen onnistuisiko hän siinä. Hän pitää nopeasta ja äänekkäästä musiikista, hauskasta seurasta, matkustelemisesta, järjettömän mausteisesta ruuasta, seksistä sen kaikissa muodoissa, tajuntaa muuttavista aineista ja kaikesta uudesta tai kielletystä. Seikkailijan mielestä säännöt on todellakin tehty rikottaviksi.

Ihmisiä kohtaan Seikkailijalla on kiinnostusta lähinnä rikoskumppaneina tai vieteltävinä. Hän on sosiaalisesti taitava ja monesti hauskaakin seuraa, mutta häneltä puuttuu todellinen kiinnostus ihmisiin. Hänellä ei ole rahtuakaan empaattisuutta, ja jos joku ihminen alkaa kyllästyttää tai rasittaa häntä, hän lähtee pois tämän luota hyvin nopeasti. Hän ihastuu nopeasti ja usein, mutta kaikenlaiset ihmissuhteet ovat Seikkailijalle lähinnä jännittävää peliä.

On sanomattakin selvää, että Seikkailijan vastuuttomuus johtaa hänet jatkuvasti konfliktiin muiden persoonallisuuksien kanssa. Seikkailija on kuitenkin ovela pirulainen, ja onnistuu usein kääntämään muiden persoonallisuusosien intressit omaan käyttöönsä. Muut persoonallisuudet ovat hänelle yleensä lähinnä hyödyllisiä työkaluja: Aktivisti inhoaa Seikkailijaa, mutta on silti tuottanut menneisyydessä hänelle paljon jännitystä. Insinööri ei Seikkailijaa paljoa kiinnosta, mutta Seikkailija käyttää mielellään hänen ansaitsemiaan rahoja omiin päähänpistoihinsa. Roolipelaaja on hyödyllinen pääasiassa, koska hänen kauttaan Seikkailija tapaa uusia ihmisiä joita houkutella vuoteeseen. Ajattelijalle Seikkailija ei ole keksinyt mitään käyttöä.

Kiinnostavia asioita

 • Seinäkiipeily. Tällä hetkellä varmaan eniten fyysisten haasteiden nälkää tyydyttävä puuha. Talvella sisäseiniä, kesällä kallioita. Jonkinlaista intoa lähteä jäälle on myös havaittu.

 • Laitesukeltaminen. Vasta kokeiltu ensimmäisen kerran, pitkäaikaista kiinnostusta arvotaan vielä.

 • Laskuvarjohyppääminen. Mahtavia näköaloja ja adrenaliinihumalaa... tällä hetkellä hieman taustalla johtuen Aktivistin niuhotuksesta.

 • Luolatutkimus. Maassa olevien onkaloiden etsintää ja niihin ahtautumista. Jännittävää ja haastavaa.

 • Tunkeutuminen (infiltration). Hylättyjen ja unohdettujen paikkojen tutkimisen taide. Jos tästä tosissani innostun, odotettavissa on varmaan pidätyksiä.

 • Musiikki. Olennainen osa liikaenergian purkamista ja hauskanpitoa. Mieluiten kuuntelen nopeaa ja melodista heviä, mutta oikeastaan kaikki korkeaenerginen menettelee.

 • Purity Test -pistemääräni laskeminen on aina lähellä sydäntäni. Tällä hetkellä tulokseni on 45.2%

 • "Rikoskumppaneita ja vieteltäviä"

 • Dare Talvitie
  Katajanokanranta 11 C 32
  00160 Helsinki
  dare@iki.fi
  050-526 4011
  

  Takaisin alkuvalikkoon