khotikholomma

Ääni tunturista

Uutisia jänkhän survivalisteilta jo vuodesta 2027
Olemme riippumaton ryhmä survivalisteja, joka on jo kauan sitten huomannut sivistyneen maailman olevan menossa kohti tuhoa, ja vetäytynyt Lapin äärikolkkiin elämään omalla tavallaan. Emme kuitenkaan ole eristäytyjiä, ja seuraamme kiinnostuneina maailman tapahtumia, sekä kommentoimme niitä tavalla, jota yhtiövalta ja hallitukset eivät siedä.


Influenza ei koskettanut meitä ja naapurikylätkin ovat vielä ehjiä. Laitteisto toimii ja yhteisö on yhtä vahva kuin ennenkin. Mikäs täällä on olla.

ke 31.10. 2035
Järjestelmälliset saksalaiset karkoittavat villit belgialaiset - KUKKUA!

Saksan armeija kertoi urheasti torjuneensa alueelleen hyökänneet tasamaahunnit, jotka olivat lähteneet kurjasta Belgiasta ryöstämään naapurin Heimortia. Mein gott! Jos kuitenkin otetaan huomioon se tosiseikka, että kaikki tietävät Deutsches Kriegmaschinen selvinneen Influenzasta parilla aivastuksella, täytyy belgialaisten olla hulluja kamikazeja yrittääkseen minkäänlaista toimenpidettä sakujen mailla.

Mistä sitten on kysymys? Olisikohan niin, että Saksa toteaa vanhan naapurinsa olevan nyt riittävän kaaoksessa voidakseen kävellä sen ylitse ja viedäkseen itse sieltä kaiken viemisen arvoisen. Ei kestä germaanin järjestelmällinen mieli katsella vieressään voimatyhjiötä ja epäjärjestystä. Kunnon Kriegshund näkee melkein velvollisuudekseen mennä väliin ja "rauhoittaa" tilanne.

Ainakin minun housuni tutisevat ajatellessani, että Euroopan suurimmat ehjät sotavoimat jäivät juuri saksalaisille. Heillä kun on pitkät perinteet yrityksille valloittaa koko maailma. Edellisestä hankkeesta onkin kohta jo kulunut täysi vuosisata. Allekirjoittanut epäilee, että Saksan armeija tulee joutumaan useampiinkin "välikohtauksiin" seuraavien kuukausien aikana.

ti 30.10. 2035
Influenza mutatoituu ja tappaa loputkin, mutta ei kuten luulette.

Tehdäänpä yksi asia selväksi heti kättelyssä: Influenzan entistä surmaavammat mutanttivariantit ovat paskapuhetta. Tauti itsessään on jo niin epätodennäköinen ääriletaali mutaatio, ettei se luultavasti enää tästä pahemmaksi muutu. Tai sen labrassaan kokannut pulju olisi luultavasti käyttänyt tappavampaa varianttia nykyisen pehmoilevan sivariviruksen sijasta.

Kuitenkin biologikaverini huomauttavat, että iso I saattaa tehdä saman tempun, jota perinteinen influenssa käyttää. Se nähkääs jää kesäksi muhimaan vinkuintialaisiin eläimiin, joissa se elää aivan hyvin, ja lähtee uudestaan maailmankiertueelle kun se tulee kosketuksiin ihmisten kanssa. Tästähän johtuu se klassinen vuosittainen räkätaudin kiertokulku. Vastedes vaan saattaa olla, että joka syksy tulee kevyen köhän sijasta surmarutto.

Tämä tietysti vaatisi sen, että Influenza pystyisi elämään elikoissa. Pystyykö se? Ei tietoa. Ainakaan rottien ja porojen avulla se ei kai leviä, tai se olisi jo joka iikalla täällä aavallakin. Mutta entäpä muut eläimet? Onko tätä tutkittu tarpeeksi, vai hengähtävätkö lyhytnäköiset asiaa selvittelevät tahot helpotuksesta liian aikaisin.

Minun arvioni on, että Influenza majailee iloisesti joissain ötököissä, vaihtaa geenejä niiden kanssa, ja tulee vuoden päästä kolkuttelemaan taas oville. Olkaa valmiita.

Uutiset toimitti Raivohärkä