Colorsin järjestelmän konversiota Freedom Forceen

versio 0.1beta

(Jos et tiedä, mikä on Freedom Force, vilkaise http://www.myfreedomforce.com/)

Freedom Force on Irrational Gamesin tavaramerkki, tai jotain sinnepäin.

Tämä sivusto kertoo Colorsin hahmojen konvertoinnista Freedom Force -tietokonepeliin. Ajattelin, että systeemien välillä olisi hyödyllistä olla yhtenäinen käännösmalli. Täydellisesti tämä ei tietenkään toimi, mutta näillä keinoilla Colors-hahmojen konvertointi ei jää pelkäksi mutuksi.

Toistaiseksi minulla on käytössäni vain Freedom Forcen demo, jossa en pääse testaamaan läheskään kaikkia pelin ominaisuuksia. Tämän vuoksi systeemi on vielä pahasti vaiheessa. Kehittelyapua otetaan mieluusti vastaan.

  1. Peruskyvyt (Stats)

    Ensisilmäykseltä vaikuttaisi siltä, että Colorsin fyysiset statit vastaavat täysin Freedom Forcen hahmojen ominaisuuksia, ja jopa käytetty arvoskaala on sama.

    Freedom Forcessa on kuitenkin ylimääräinen statti, Energy, jolle Colorsissa ei ole vastinetta. Tämän kyvyn arvo pitää määrittää mutulla. Yleisiä sääntöjä ei juuri ole - puhtaasti fyysisillä sankareilla arvo näyttäisi olevan pieni (0-2), psionikoilla keskinkertainen (2-5) ja energiaprojektoijilla korkeampi (3+). Hyvin korkeat Energy-arvot (8+) ovat varmaankin hyvin harvinaisia.

  2. Ominaisuudet (Attributes)
  3. Jos Colors-hahmolla on Tahto 5 tai suurempi, on hahmolla luultavasti Disciplined -ominaisuus.

  4. Voimat (Powers)
  5. Saadaksesi voiman aiheuttaman vahingon, ota Colorsin kyvyn arvo, ja kerro se kolmella.

Esimerkkejä


Colors (C) Dare Talvitie 1992-2000. Freedom Force (C) Irrational Games, 2001-2002.