Action Star

- Afrikan tähden toimintaversioMahtipontinen intro

Afrikan tähti on imperialistinen peli, jossa röyhkeät eurooppalaiset ryöstävät kilpaa vieraan maanosan rikkauksia. Yksinkertaisella sääntömuunnoksella tähän lohduttomaan tarinaan lisätään vielä yksi kerros raadollisuutta. Valkoisille kolonialisteille annetaan konkreettinen mahdollisuus kampittaa toisiaan ja ryöstää aarteita myös kollegoiltaan.

Peli muuttuu herrasmiesseikkailijoiden safarista armottomaksi riistäjien selkäänpuukotukseksi. Afrikan tähden viimein löytyessä mantereen ryöstöstä katoavat viimeisenkin arvokkuuden rippeet. Rosvoretki huipentuu Benny Hill Show -henkiseen kilpajuoksuun, jossa suuri joukko ihmisiä juoksee aarteen haltijan perässä.

Sääntömuutos

Kahden hahmon päätyessä jommankumman vuoron lopussa samaan pisteeseen pelilaudalla, voi kumpi tahansa yrittää haastaa toisen nyrkkitappeluun ja voittaessaan viedä tältä ryöstösaalista. Tämä hahmojen välinen taistelu käydään yksinkertaisesti noppaa heittämällä. Tasapelin sattuessa mitään ei tapahdu, muutoin korkeamman luvun saaja voittaa.

Voittaja voi viedä häviäjältä yhden seuraavista:

Täydennyksiä:


Action Starin säännöstöä ovat luoneet useat henkilöt, eikä se todellakaan ole minun kehitelmäni, olen tässä vain kronikoitsijana.

Roolipelaaja