Vallankumouksellisia linkkejä

Suuria ja pieniä ajattelemisen arvoisia asioita. Linkkilista ei ole kattava edes aiheellisesti, mutta pyrin laajentamaan sitä. Järjestys on niinikään satunnainen.

Tällä sivulla ei ole mitään funkyja bannereita, eikä tule. Niiden informaatioarvo on kyseenalainen ja ne toimivat lähinnä katseenvangitsijoina. Tehon jakaminen visuaalisuuden perusteella ei viehätä, joten teksti saa riittää.


What Really Happened - oikeita uutislinkkejä kolmannesta maailmansodasta. Joihinkin linkkeihin kannattaa suhtautua varauksella, mutta enimmäkseen antaa mainion kokonaiskuvan asioista, joita valtamedia ei käsittele.

Boycott Bush - ei varsinaisesti poliittista aktivistmia, mutta ei tätä voinut huomiottakaan jättää. Amerikan Yhdysvallat katsoo oikeudekseen tehdä mitä tahtoo planeetan ilmaston suhteen. Eipä tarvitse amerikkalaisia tuotteita ostaa enää.

Jubilee 2000 - sosiaalista ja psykologistakin muutosta. Mahtipontiselta kuulostava mutta ikävän realistinen kuvaus todellisuudesta, jonka ihmiskunta on itselleen luonut, sekä pyrkimuksiä hakea vaihtoehtoja.

Adbusters - Kulutuskulttuuria vastaan. Nerokkaita kampanjoita ja itsenäisen ajattelun kannustamista.

ProjectCensored - Sensuroituja uutisia, eli uutisia, joita suuremmat yhtiöt eivät jostain syystä ole pitäneet levittämisen arvoisina.

What's Wrong With Content Protection - erinomainen essee tekijänoikeuksista ja siitä, kenen etuja ne palvelevat. Keskittyy erityisesti "sisällönsuojaukseen" laitteistotasolla. Kiinnostava valaisemaan kaikenlaista tasapuolisuutta pelkäävää ajattelutapaa.

Suomen Kannabisyhdistys - Järkevämmän huumausainelainsäädännön puolesta. Yhdistys, jota ei vieläkään ole saatu rekisteröityä, koska "se edistää epäterveellistä tapaa". Todella johdonmukaista, kaikki muut yhdistykset isänmaassa ovat järjestään niin terveellisiä. Jos et usko, katso vaikka tästä. (Disclaimer: en ole koskaan ollut mukana fhra:n tai sen alajärjestöjen toiminnassa, mutta ymmärtääkseni kaikenlainen autoilu on terveydelle vaarallista ja saastuttavaa.)

Childlove - Lastensuojeluhysteerikkojen vimman ja pelon ykköskohde. Kuinka paljon sinä muistat seksuaalisuudestasi lapsena?

Mitä WWW-sivulla saa olla? - Turun yliopiston WWW-sivuston käyttösäännöstöä. Mitä pirua on "hyvän tavan vastainen materiaali" tai "epäsiveellinen kuva-, teksti- tai äänimateriaali"? Tätäkö? Ovatko ylläolevat linkit ChildLoveen ja kannabisyhdistykseen laitttomuuksia suosiva?

Poliisi - Kuulemma poliisi on sitä mieltä, ettei tällaisia linkkejä saa tehdä ilman heidän suostumustaan. En sitten tiedä, pitääkö paikkansa, mutta tällä tavalla se kai selviää.


Aktivisti